Friday, October 2, 2009

Accommodation in Seminyak Bali

Seminyak ligt op 2 km ten noorden van Kuta op Jl. Legian. Het gebied begon echt tot leven komt in de laatste 10 jaar, met villa's, hotels, bars, restaurants winkels en winkeltjes. Seminyak is 'expat centrale', grotendeels te danken aan de locatie en de toegang tot alles. Voor iemand die op vakantie, haar niet een slechte plaats start uw reis. Getting to Seminyak vanaf de luchthaven met de taxi kost ongeveer 70.000 rp afhankelijk van waar je naartoe gaat en duurt 20-25 minuten.

Het zijn tal van overnachtingsmogelijkheden in Seminyak, een van de beste is The Residence Seminyak.

The Residence Seminyak is een Bali accommodation ligt in het hart van de trendy & slick raffinement dat Seminyak, in een rustige en veilige gated ontwikkeling, The Residence Seminyak Villas is een luxe landgoed van twaalf villa's in particulier bezit, het aanbieden van twee tot vijf slaapkamers volledig bediend prive-zwembad villas accommodation.

Een uitstekende keuze voor First Timers naar Bali en voor hen die terugkeren naar het eiland van de Goden, die willen het gemak van de nabijheid van de beste verzameling van boetieks, internationale restaurants, uitgaansgelegenheden en het strand.

No comments:

Post a Comment