Friday, October 2, 2009

Gratis dingen te doen in Kuta Bali

Zoveel mensen hebben tegen me gezegd dat, hoewel Bali is een prachtig en mooi eiland met veel te doen, kost het geld de hele tijd. Terecht, als je wilt omzeilen stad in een luie manier of naar boven land, krijgen in entertainment plaatsen of shop-till-you-drop, of zelfs een bar overeind je buik te vullen met warm bier op een hete dag.

Als u uw initiatief dan zijn er nog veel te doen in de toeristische strook die niet kost je een cent. Ha, ha, ha, ha ... je zeggen. Lach niet te vroeg want er is genoeg dat je kan doen en de activiteiten waar u kunt genieten van jezelf, verbaasd en fit op hetzelfde moment. Reist u op een begroting als veel van de reizigers naar Bali zijn, dan vindt u deze lijst van dingen te doen die bruikbaar zijn.

Winkelen

'Hang op ', zou je zeggen ... en dat geld gaat uitgeven. Integendeel, het bezoeken van iemand van de grote complexen warenhuis midden in het toeristische strip en venster gewoon winkelen, mensen kijken of het ontmoeten van nieuwe vrienden of oude is een aangename ervaring. De twee grote complexen in Kuta het gebied uitstekend geschikt voor de bovengenoemde zijn de Centro Discovery Mall ligt op Jalan Kartika Plaza in Tuban en de Matahari Mall in Kuta, elk interessant in hun eigen recht.

Ceremonies

So vaak heb ik een processie van traditioneel Balinees gekleed langs de weg lopen single-bestand uitvoeren aanbod boven hun hoofd gezien. Zelfs neer op Kuta Beach Ik kom over een ceremonie in vooruitgang. Deze werden door puur toeval, maar vragen bij uw hotel over aanstaande plechtigheden is een manier te vinden waar ze zijn of, vraag de lokale bevolking. Het is altijd belangrijk om respectvol op deze ceremonies en nooit in de weg van de Balinese tijdens de ceremonie.

Take a Walk

Go verkennen, gaan ontdekken en de wonderen die u zult vinden. Een motto Ik heb altijd door gereisd. Het is eenvoudig. Loop de ingang van waar u verblijft en begin te lopen en ik bedoel niet alleen van de hoofdstraat. Loop de bendes (steegjes) en zien waar ze naar. Als dit niet uw kop-van-thee vervolgens omlaag naar het strand, kies een richting en lopen. Beste tijd hiervoor is vroeg in de ochtend of laat in de middag.

Markten

Probably mijn favoriete gratis activiteit en een die ik geniet enorm. Wandelen rond een traditionele markt levert een scala aan kleurrijke verrassingen en aroma's, met name de food afdeling. Niet alleen dat, het is een kleurrijke ervaring! Als je venten een ritje naar Denpasar dan zou ik Pasar Badung en de kleren markt, de Pasar Kumbusari aanbevelen. Als je niet kan krijgen in de grote stad dan lopen naar Kuta markt in Tuban, altijd interessant elk moment van de dag. Ook dichter bij huis is de ochtend markt op Jalan Buni Sari tegenover Bemo Corner. Zoals bij elk bezoek aan de markt om er vroeg in de ochtend is het beste.

Bekijk de Bungy Jump

Not iedereen leuk, maar als u genieten van kijken naar mensen springen uit een toren in de lucht met alleen een lang stuk rubber gebonden aan hun voeten schreeuwen van angst en / of plezier dan het hoofd naar beneden naar het strand einde van Jalan Double Six in Seminyak. De lange AJ. Hackett Tower kan worden gezien voor mijlen waar je ook bent langs het strand en close-up is het nog meer onheilspellend. Waarschijnlijk de beste tijd om deze avonturiers duik in de afgrond horloge is rond zonsondergang.

Sunset Speekselvloed

Zonder twijfel de meest populaire gratis activiteit voor alle toeristen naar het eiland. Hoewel een tad vervuild nu in vergelijking met het ooit was tien jaar geleden, de beroemde Kuta zonsondergang nog steeds trekt honderden toeristen elke avond komen wolk of regen naar de Golden Orb getuige wordt opgeslokt door de inktzwarte-blauwe oceaan. Natuurlijk krijgen er ongeveer een half uur voor het evenement wordt aanbevolen als het kan erg druk zijn en vooral op een dag wanneer er geen wolken. Mijn favoriete plek om getuige dit wonder van de natuur is langs het strand tussen het Centro ontdekking Mall en de luchthaven in Tuban. Het is minder druk en als het tij laag is, dan is de fotografische mogelijkheden zullen u verbazen.

No comments:

Post a Comment